top of page

Pakhuis Talks #2: 'Naar Hetty gaan brengt mij veel.'

Al bijna 30 jaar maak ik er elke dag opnieuw, samen met mijn team, mijn missie van vrouwen mooier, zelfverzekerder en gelukkiger te maken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de buitenkant op orde is, de binnenkant vanzelf volgt. Daarom leek het ons mooi om deze 30 jaar women-empowerment door onze klanten te laten illustreren. Want wij kunnen je wel vertellen waar we elke dag ons best voor doen - zij kunnen vertellen of het werkt. Ik ben ongelofelijk blij dat we Jeannet Langenhof mochten spreken voor Pakhuis Talks #2, en dankbaar voor al haar mooie woorden.


Jeannet Langehof is partner bij Krc van Elderen.


"Ik heb gewoon gemerkt hoe fijn het is dat ik Het Pakhuis gevonden heb. Ik ben een drukke baan en een gezin, en ik heb geen tijd of zin om te winkelen. Dus ga ik voor mijn werk twee keer per jaar naar Hetty toe. Ze helpt me, en ik ben voor de rest van het seizoen klaar."


"Het is voor mijn werk heel belangrijk dat ik goed gekleed ben, en dat ik me er lekker in voel. Hetty helpt daar goed bij. Op andere plekken moet ik zelf gaan zoeken, dat kost veel meer tijd. Nu bespreek ik een beetje met Hetty wat ik wil, en dan pakt zij alles waarvan ze denkt dat het er mooi bij past. Al zoekende en vragende komen daar setjes uit die ik zelf misschien niet eens gepakt zou hebben. Ze kan echt out of the box denken. En soms is iets het niet, maar daar kun je dan ook weer mee verder. Het ontzorgt me heel erg, en ze verrast me ook."

Het ontzorgt me heel erg, en ze verrast me ook."

"Ik denk na over wat ik aantrek naar welke klant, en ze adviseert me daarin. Dat vind ik echt heel prettig. Ik zocht bijvoorbeeld een keer iets voor een feestje. Ik moest ook iets op het podium vertellen, en bij Hetty in de winkel had ik een koningsblauw jurkje gepast waar ik helemaal weg van was. En toch zei zij dat het te kort was. Ik ben op zo'n moment zo blij dat ze dat zegt, anders had ik daar gestaan! Ze denkt mee, is heel eerlijk, ze gaat niet zeggen dat ze iets mooi vindt als dat niet zo is. We hebben op zo'n moment hetzelfde doel."


"Het is echt een samenspel. Hetty adviseert, ik geef aan hoe ik ernaar kijk, en Hetty speelt daar weer op in. Ik vind het mooi aan Hetty dat ze het ook eerlijk zegt wanneer je alle sets compleet hebt. Soms heb ik nog wat hangen wat ik dan nog wil passen, en ze zegt rustig dat dat niet meer hoeft. Dat het goed is zo."

We kunnen als vrouwen goed verbloemen hoe we ons voelen, en hoe we in elkaar zitten. Maar hoe meer Hetty van mij weet, hoe beter ze op mij kan inspelen."

"Dat ik naar Het Pakhuis ga heeft me echt iets opgeleverd. Je wordt er zelfverzekerder van. Als je goed gekleed bent voel je je ook zeker over jezelf, en dat straal ik uit richting mijn klanten. Op die manier wordt het vertrouwen van mijn klanten in mij ook beter."


"Het is best bijzonder om te zien hoe belangrijk het is dat iemand iets van je weet voordat ze je kan aankleden. We kunnen als vrouwen goed verbloemen hoe we ons voelen, en hoe we in elkaar zitten. Maar hoe meer Hetty van mij weet, hoe beter ze op mij kan inspelen."


"Ik adviseer regelmatig vrouwen dat ze naar Hetty moeten gaan omdat het mij zoveel brengt."

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page