top of page

Onze Corona policy

Het zijn vreemde tijden, zo met een om zich heen slaand corona-virus. Van een nuchtere kijk op de zaak draait per dag het sentiment, tot het punt waarop landen hun volledige openbare leven stilleggen.


Daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen.


Allereerst kun je vanaf nu bij ons online een afspraak inplannen. Dat betekent dat je exclusieve aandacht hebt en alleen met een of twee van ons in de winkel bent. Op die manier kunnen we toch open blijven, maar beperken we de risico's. Daarvoor moeten we ons natuurlijk strak aan de hygiëne-regels houden. We houden afstand, ontsmetten klinken en oppervlakten en er zijn ontsmettingsmiddelen als handgel aanwezig. Vanzelfsprekend geldt dat wanneer je je niet fit voelt je beter thuis kunt blijven. Mocht je een afspraak hebben gepland, informeer ons dan zo tijdig mogelijk.


Op dit moment mogen winkels nog open blijven. Dat betekent dat je maandag overdag en alle doordeweekse avonden een afspraak in kunt plannen, en we verder van dinsdag t/m zaterdag gewoon open zijn. Mochten ook voor winkels de regels veranderen, dan informeren we daar gelijk over. Het laatste corona-nieuws op onze site vind je onderaan de pagina bij de blauwe button.


365 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page