top of page

Personal shopping

"Jouw identiteit in de verf gezet"

FYSIEK

We houden rekening met je stijl en fysieke kenmerken.

KLEDING

We combineren de juiste kledingstijl met jouw identiteit en de gelegenheid.

ERVARING

Dat doen we al ruim

25 jaar voor een grote groep (zaken-) vrouwen.

"Als de buitenkant op orde is, volgt de binnenkant vaak vanzelf."

Ons uiterlijk weerspiegelt onze ziel. De wijze waarop je je presenteert vertelt veel over wie je bent. Als de buitenkant op orde is, volgt de binnenkant vaak vanzelf. Wij zetten ons elke dag opnieuw in om onze klanten mooi, sterk en zelfverzekerd voor de dag te laten komen op hun eigen, unieke manier.

Mode gaat immers over meer dan mooie kleren. Het gaat over wat je voelt, wie je wil zijn, wat je wil uitstralen en over hoe je omgeving jou ziet. Dat is een filosofie die ons na aan het hart ligt. Dat iets in de mode is betekent niet dat iedereen daar ook mooi van wordt.

 

We hebben gemerkt dat er meer en meer behoefte is aan persoonlijke aandacht en kennis. Die aandacht geven we elke dag bij ons op de vloer, maar u kunt ook een afspraak maken zodat u zeker weet dat we alle tijd hebben. Daarnaast geven we workshops voor net dat beetje extra knowhow. Welke kleuren passen bij mij, hoe vertaal ik de nieuwste trends naar mijn eigen stijl, welke vormen passen bij mijn lijf en hoe sta ik het sterkst in mijn schoenen tijdens een sollicitatie?

 

Dit soort workshops geven we ook bij bedrijven. Dat kan aan de hand van trends, maar ook een stuk algemener. Van de betrouwbaarheid van de kleur blauw tot de hoogte van je hak - alles komt voorbij.

 

Wij verkopen meer dan kleren. Wij verkopen maatwerk en een uniek verhaal.

 

Bel ons of kom eens langs voor meer informatie.

 

Team Pakhuis

bottom of page