top of page

Nieuws

selectie-126.jpg
Onze corona policy

We zijn weer open! Gelukkig. Wat fijn om jullie allemaal weer te kunnen verwelkomen bij ons. Nog steeds is het mogelijk om een afspraak te maken, neem daarvoor contact op met de winkel op 038-4447096.

selectie-191.jpg
Sale

Op dit moment is het sale in de winkel! 1 stuk is 30%, 2 voor 40% en 3 of meer voor 50%. Kom langs en sla op het nippertje nog je zomerslag!

selectie-162.jpg
"De bonnen"

Aankopen bij ons in de winkel zijn geld waard. We houden online bij wat je koopt, en daarvan komt een percentage als cadeautje weer bij je terug. 

Bel of mail ons gerust als je wilt weten wat er momenteel loopt of nog aan komt.

pakhuis_j9469_huisstijl_actueel_iconen-1
Modeweekend 6 & 7 maart

Kom langs tijdens ons modeweekend, waar we onze kersverse collectie aan je laten zien! Op 6 maart showen onze modellen in alle maten je alles wat de zomer voor je in petto heeft. Kom langs om 19.30 uur op vrijdagavond, of zaterdag 7 maart om 14.00 uur. 

pakhuis_j9469_huisstijl_actueel_iconen-1
Events

Hou onze kanalen - Facebook & Instagram en onze mailing - in de gaten voor updates over onze events deze zomer. We laten dat een beetje van het weer afhangen, dus je hoort van ons!

pakhuis_j9469_huisstijl_actueel_iconen-1
Stay updated!

Vind ons op Facebook - @pakhuisfashion - en Instagram - @het_Pakhuis - voor updates, events en prachtige kiekjes van onze collectie. 

voordeelbonnen
bottom of page