top of page

Pakhuis Talks #1: 'Ze zijn eerlijk en net een tikkeltje anders dan anders.'​

Al bijna 30 jaar maak ik er elke dag opnieuw, samen met mijn team, mijn missie van vrouwen mooier, zelfverzekerder en gelukkiger te maken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de buitenkant op orde is, de binnenkant vanzelf volgt. Daarom leek het ons mooi om deze 30 jaar women-empowerment door onze klanten te laten illustreren. Want wij kunnen je wel vertellen waar we elke dag ons best voor doen - zij kunnen vertellen of het werkt. Vandaag trappen we af met de eerste uit een serie gesprekken met onze klanten: Pakhuis Talks #1. En ik ben vereerd dat Marriët, een heel dierbaar mens die ik al jaren mag aankleden, het spits afbijt.


Marriët de Jonge is Hoofd P&O bij Van Gelder.


"Een van de belangrijkste redenen dat ik bij Het Pakhuis kom is dat ze zo eerlijk zijn. Ze zeggen het gewoon als het je niet staat. Ze gaan uit van jouw persoonlijke stijl, en je krijgt advies over welke outfits je wanneer aantrekt - bepaalde dingen zijn voor belangrijke meetings, en andere dingen voor een 'gewone' werkdag. Ze onthouden wat je nog in de kast hebt hangen en helpen je die items weer te combineren met nieuwe kledingstukken. En, heel belangrijk, ze zijn net een tikkeltje anders dan anders."


Ze roept even naar haar man als ik vraag hoe lang ze al bij Het Pakhuis komt. "Al wel 15 jaar denk ik!" zegt ze lachend door de telefoon. "Ik heb zelfs mijn allereerste kledingstuk nog in de kast. Een heel tijdloos zwart doorschijnend knoopvestje. Ik draag het nog steeds."

"Ik kom al wel 15 jaar bij Het Pakhuis denk ik!"

"Hiervoor kocht ik overal en nergens iets. Nu ga ik gewoon twee keer per jaar naar Het Pakhuis en ben ik helemaal klaar voor het hele seizoen. Ze heeft alles - ook schoenen en panty's, en je krijgt ook advies over lingerie. Ik vind dit veel fijner dan hoe ik het vroeger deed. Ik hoef er nu nooit meer over na te denken en ik weet dat ik er altijd goed uitzie."


"Ik krijg heel vaak complimenten. Het is goed verzorgd, het staat mooi, en het is net anders dan anders. Ik kies nu ook echt kleren uit op de gelegenheid. Als ik een moeilijk gesprek heb en ik moet zelfverzekerd zijn, dan trek ik m'n rode jasje aan. Ik merk dat mensen nu anders op me reageren, maar zelfs als dat niet zo is doet het iets met jezelf en je eigen gevoel."

Als ik een moeilijk gesprek heb en ik moet zelfverzekerd zijn, dan trek ik m'n rode jasje aan.

"Wat ik ook leuk vind, is dat ik word uitgedaagd. Ze helpen je zo goed dat je ook gewoon dingen gaat passen waar je zelf niet aan had gedacht, waardoor verrast wordt. Ik heb bijvoorbeeld een keer een soort cape gekocht met een knoop aan de voorkant, en eerst wist ik het er niet mee, maar Hetty zei dat ik er echt heel veel plezier van zou gaan hebben, en ze had gelijk. Ik heb dat ding nog steeds. Hetty zal ongetwijfeld zeggen dat 'ie niet meer kan, maar ik kan er gewoon geen afscheid van nemen haha!"


"Inmiddels kan ik bijna niet meer langslopen zonder even binnen te wandelen. Je hoeft dan niet eens wat te kopen, gewoon een kopje koffie drinken, even kletsen. Je bouwt echt een band op met elkaar. Ik vind het een hele fijne plek om te zijn."


Wil je meer weten over ons, onze merken en onze missie? Kijk dan hier: https://www.pakhuisfashion.nl/personal-shopping.

88 weergaven0 opmerkingen
bottom of page